Onze Kamers

Onze Kamers

Luxe gastenverblijven in diverse Brocante stylen

Onze Bed and Breakfast heeft vier sfeervolle kamers die ingericht zijn in brocante style. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met toilet en douche of bad en douche. Ook beschikken alle kamers over een mini-bar, senseo koffiesetapparaat en water koker voor thee.
Elke kamer is voorzien van gratis WiFi en beschikt over een bureau zodat een laptop makkelijk geplaatst kan worden. De B&B is rustig gelegen aan de rand van bedrijventrein Flevopoort. 5 minuten van de snelweg en 10 minuten van het centrum van Lelystad

Annabelle

Sfeervolle kamer met barokke uitstraling geinspireerd door Parijs, voorzien van 2 elegante stoeltjes, kledingkast, ladenkast en een secretaire. Ruime ronde doucheruimte , van alle gemakken voorzien. Uitzicht op onze patio en de parkeerplaats.

€69(vanaf prijs)    Weekend toeslag+€10

Babette

Een ruime rustgevende ‘witte’ kamer met twee comfortabele boxspring bedden, bureau, commode, linnenkast en 2 fauteuils. badkamer met douche, bad en toilet van alle gemakken voorzien. Uitzicht aan 2 zijden op onze tuin.

€69(vanaf prijs)    Weekend toeslag+€10

Charlotte

Deze ruime hoekkamer is voorzien van een hemelbed, een kast, een bureau en een zithoek. De badkamer heeft een extra groot bad, ruime inloopdouche en toilet van alle gemakken voorzien. Uitzicht aan 3 zijden van onze tuin.

€69(vanaf prijs)    Weekend toeslag+€10

Fleur

en mooie ruime kamer. voorzien van groot bed, TV, Nachtkastjes etc. Deze kamer heeft een on-suite badkamer. De riante badkamer is voorzien van een grote inloop douche

€69(vanaf prijs)    Weekend toeslag+€10

Glennis

Een mooie ruim opgezette kamer voor twee personen. Met een onsuite badkamer met riante inloopdouche. Deze kamer is special extra breed opgezet dus ook met rolstoel toegankelijk.

€69(vanaf prijs)    Weekend toeslag+€10

Hiltje

Een mooie ruime kamer voor maximaal 4 personen. Voorzien van groot bed voor twee personen en mogelijkheid tot een extra twee persoons of 2x 1 persoons beden, TV, Nachtkastjes etc. Deze kamer heeft een on-suite badkamer. De riante badkamer is voorzien van een grote inloop douche

€69(vanaf prijs)    Weekend toeslag+€10

Blijf op de hoogte

van ontwikkelingen, aanbiedingen, agenda updates en nog veel meer!