Activiteiten Lelystad En Omgeving

In de Buurt

In lelystad en omgeving is altijd wat te doen

B&B de Valkenhorst is ideaal gelegen in het midden van de Flevoland. In de buurt van de Bed & Breakfast zijn er diverse bezienswaardigheden op korte reisafstand. De meeste activiteten zijn zelfs op fiets afstand!

Batavia Stad

In Batavia Stad Fashion Outlet vind je ruim 250 merken van internationale modemerken, die het hele jaar door tot 70% korting geven op hun collecties.

Vraag ons naar de mogelijkheid om 10% korting te krijgen op al uw aankopen in Batavia Stad

Meer info

Batavialand

Hoor, zie en voel 7.000 jaar geschiedenis in Batavialand Ontdek het land van water! Het verhaal van Nederland is het verhaal van water. Water als bittere vijand, water als bron van handel en voorspoed.

Meer info

Oostvaardersplassen

Van de Oostvaardersplassen is er maar één in Nederland. Sterker nog: in heel Europa is er geen gebied dat met de Oostvaardersplassen te vergelijken valt. Diep in zuidelijk Flevoland schiep de natuur een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen.

Meer info

Aviodrome

Bekijk de echte Boeing 747 Jumbo Jet van dichtbij en stap aan boord van deze gigant. Of leer morsecode seinen in de radiokamer! Kinderen leven zich uit in een van de speelattracties en de piloten- en stewardessenopleiding. Beleef de Nederlandse luchtvaart en bekijk de unieke collectie van meer dan 100 vliegtuigen. Aviodrome staat garant voor een dagje uit boordevol vliegtuig en luchtvaart-actie!e

Meer info

Natuurpark Lelystad

Op zoek naar een leuk uitstapje? Wat dacht u ervan om oog in oog te komen staan met een kudde galopperende przewalskipaarden, imposante edelherten of wroetende zwijnen? Wel eens een eland of wisent in het echt gezien? Ooit ooievaars zien broeden? Of Pater Davidsherten zien ravotten?

Meer info

Blijf op de hoogte

van ontwikkelingen, aanbiedingen, agenda updates en nog veel meer!